Jump to content

retrocausality

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About retrocausality

  • Rank
    Newbie
  1. Playing on the PC, Win7 64-bit, same PC system I've been using to play FP for months. After today's update, I opened FP to take a look at the changes, new competitions etc. All was well looking around the shop, the comps, my inventory etc. until I actually tried to go fishing. I bought my 1-day advanced licence for Michigan, spent another 10,000 to travel to St. Croix Lake, then tried to join at my favourite peg... "Loading..." (also a single "water splash" noise) ... ...and nothing happened. It was still "Loading..." five minutes later with the spinning reel continuing to spin indefinitely. It wouldn't allow me to interrupt so I had to Alt-F4 to get out. Tried again, same result, Alt-F4 again to get back out. I had a quick check in the Steam local file verification process, which said one of my files wasn't right so it downloaded a replacement for me automatically. Opened FP again, tried to go fishing... "Loading..." ("splash" noise) ... nothing... Alt-F4 again. Reverified the local files on Steam, this time it said everything was fine. Opened FP again, tried to go fishing... "Loading..." ("splash" noise) ... nothing... Alt-F4 again. Opened FP again, altered some video settings (turned off water effects and turned off full screen mode) just in case. "Loading..." ("splash" noise) ... nothing... Alt-F4 again.
×
×
  • Create New...