Jump to content

Lepsza gra w przyszłości

Zenon52

Recommended Posts

Witam

Gra Fishing Planet na steam jest wciąż fajną grą wędkarską ale powinna być lepszą grą wędkarską w przyszłości. Opiszę w punktach co mogłoby by sprawić by gra była lepsza, oczywiście zdaje sobie sprawę ,że wiele rzeczy wymaga czasu i nie wszystko co mówi społeczność da się zrealizować w grze.

1. Aspekt Wizualny

Fajnie gdy gra została polepszona wizualnie, lepiej wyglądające niebo, może lekka poprawa grafiki, może jakieś nowe filtry graficzne, więcej ustawień graficznych. Gra powinna wyglądać świeżo i nieco bardziej atrakcyjnie.

2. Łowisko w Polsce

Skoro obecnie jest mapa w Europie(Europejskie łowiska) to fajnie gdyby było jakieś polskie łowisko szczególnie kiedy według mnie w Fishing Planet gra sporo graczy z Polski. Mogłoby być to np. Jezioro Czchowskie.

3. Podróże

Jak wiemy podróż do wielu łowisk kosztuje i może być to wciąż ciężki temat dla nowych graczy ponieważ wiele łowisk może właśnie być uznawanych za zbyt drogie. Może warto rozważyć aby nie powstało jakieś nowe lepsze łowisko z podróżą za darmo ale do kupna jako dlc na steam. Ewentualnie trzeba pomyśleć czy podróże właśnie nie odstraszają nowych graczy ze względu na wysokie ceny podróży na łowiska.

4. Spodnie

Moim zdaniem powinny być inne spodnie do nabycia, takie spodnie mogłyby ciekawe wyglądać a zaraz pozwalać zabrać więcej sprzętu na łowisko ponieważ można by włożyć jak w rzeczywistości powiedzmy haczyki do kieszeni w spodniach.

5. Latarka do czapek

Szkoda ,że nie ma możliwości montowania latarki na rożnych czapkach(na daszku czapki). Z tego co widzę jest jedna czapka z latarką przez co czapki z dlc nie sprawdzają się w nocy.  Trzeba by o tym pomyśleć.

To niewielka lista która może przyda się przy tworzeniu nowych aktualizacji do gry.

• 4 years later...

Dostałem komunikat że mój sprzęt jest za słaby na tą rybę, i że mam ulepszyć sprzęt. Co to jest się pytam. Ryba powinna mi wyciągnąć całą żyłkę i zerwać przypon. Nie można nawet w tym badziewiu powalczyć z rybą tylko muszę mieć wędkę jak dyszel od wozu bo od razu komunikat za słaba wędka. Ta gra to kpina wędkarska